Vett och etikett!

Vad säger ni, är det dags att posta detta brev till alla galningar som inte kan bete sig när man kommer och rider? Jag och Elin har fixat ett fint brev som det bara är att stjäla ifall ni har någon hemsk granne som inte förstår faran med att inte vänta fem sekunder, låta oss rida förbi och sedan fortsätta med sina sysslor. 


"Älskade icke-hästmänniskor!

På senaste tiden tycker vi hästägare att ni inte har betett er. Inte alls. Idiotiska vedkapare som gömmer sig (och sina öron) i hörselkåpor så att ni varken ser eller hör att våra hästar får en hjärtattack när det klingade ljudet från sågen skär både i veden och våra hästars öron. Pedantiska jävla mattpiskare som slår hårdare än Magnus Samuelsson och hetsigare än Jennifer i Big Brother och skapar totalkaos hos våra nervöst lagda hästar. Ouppfostrade ungar som springer maraton med sina stackars hundvalpar rakt mot oss när vi kommer ridande. Jag vet inte, men hädan efter tycker jag att det är NI som ska ha tyglar på era ungar och inte vi på våra hästar. Folk som kör med sina bilar som om bilarna vore båda stulna och med i Carrera cup. Fattar ni inte att om något händer oss är det erat fel, även om vi med vett och vilja skulle rida ut mitt framför er.

Det vi vill ha sagt är att i framtiden får ni gärna sluta upp med detta vedervärdiga beteende innan det händer en olycka. Det är inte meningen att vi inte ska kunna rida för att ni inte kan respektera oss ryttare. Ni sätter både våra, hästarnas och erat liv i fara genom att vara så totalt ouppmärksamma och obrydda.

Tack på förhand."


Givetvis hade vi kanske skrivit något lite trevligare om vi nu skulle ha postat något, men för tillfället är vi alldeles för upprörda för att vara vänliga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0