Hemskt uppvaknande!

Vaknade imorse av att Li som äger stallet ringde i panik. Våra hästar hade rymt och hon hade ingen aning om vart de var, bara att de senast hade blivit sedda vid havsbadsvägen. Alla världens hemska tankar hann fara igenom mitt huvud, Sockan och Chessi springandes efter havsbadsvägen där det kör lastbilar och gud vet vad i alldeles för höga hastigheter. Så jag kastade mig i kläderna och in i bilen också for vi i panik iväg på hästjakt. Tack och lov ringde Li precis när vi passerat stallet och sa att de hade fått tag i Sockan som kom springandes efter tågrälsen. Så då kunde vi få fast Chessi också. Ååh, lättnaden!!!

Så vi gick tillbaka med dom extremt uppstressade hästarna till stallet och ställde in dom i boxarna, gav dom lite hö och tog av dom täckena. Sockan var alldeles vit av skum under täcket, herrejesus vad han var svettig. Så fick spola av honom och klä på honom ett nytt täcke så nu står dom båda inne och äter och varvar ner.

Skräcken som hann uppstå alltså, fy så hemskt. Så otroligt skönt att allt gick så bra, två panikslagna hästar springandes efter en trafikerad storväg i trettio graders kyla... Sockan som dessutom är klippt och Chessi som är otroligt underviktig och svag, fy så illa det hade kunnat sluta!

Är iallafall hemma hos Sophie nu och äter men snart ska vi tillbaka till stallet igen och checka läget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0